Now Reading:
Udario djevojčicu na zebri i nastavio put, otac moli građane za pomoć:: Javite se ako je itko vidio vozača ili registarsku oznaku velikog heroja!
Full Article 2 minutes read

Udario djevojčicu na zebri i nastavio put, otac moli građane za pomoć:: Javite se ako je itko vidio vozača ili registarsku oznaku velikog heroja!

Na pješačkom prijelazu u zagrebačkom naselju Malešnica, zasad nepoznati vozač udario je autom9-godišnjakinju i pobjegao s mjesta nesreće.

Djevojčica je fizički dobro, ali otac traži pomoć kako bi vozač bio pronađen, donosi Dnevnik.hr.

-Molio bih za bilo kakvu informaciju ako je netko slučajno vidio vozilo. Negdje oko 16:45h na ulici Ivane Brlić Mažuranić kod pekarne Arena je netko udario moju kćer s autom na označenom pješačkom prijelazu. Navodno se radi o sivom vozilu. Molio bih ako je itko vidio vozača ili registarsku oznaku velikog heroja koji nije ni izašao iz auta da vidi dali je curica (treći osnovne) uopće dobro da mi se javi u inbox. Hvala. P.s. navodno je riječ o starijem vozaču. Djeca su bila već na pola zebre jer ih je jedna strana prometa pustila da prijeđu cestu. Nisu izletile na cestu ni ništa slično – napisao je otac djevojčice na Facebooku, a prenio Dnevnik.hr.

Ispod objave. Osvanuli su razni komentari i mnogi se pitaju kako je netko mogao pobjeći s mjesta nesreće:

-Nadam se da je malena dobro, a isto se nadam da će “gospodin” biti nađen sa sankcijama.

-Nadam se i svim srcem želim da pronađete tog nesvjesnog gada, jer nije mu stalo i neće ni idući puta stati

sjever.hr/dnevnik.hr
17.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.