Now Reading:
Prilikom narušavanja javnog reda i mira 36-godišnjak napao policijskog službenika
Full Article 1 minutes read

Prilikom narušavanja javnog reda i mira 36-godišnjak napao policijskog službenika

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 36-godišnjak s područja općine Domašinec, počinio kazneno djelo napada na službenu osobu.

Naime, ove subote oko jedan sat poslije ponoći u Domašincu, u Zavrtnoj ulici, policijski su službenici provodili kriminalističko istraživanje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Muškarac u starosti 36 godina bio je pod utjecajem alkohola kada je na dvorištu puštao glasnu glazbu putem zvučnika te se oglušio na izdana upozorenja i naredbe da prestane s činjenjem prekršaja. Prilikom uhićenja fizički je nasrnuo na policijskog službenika te ga pritom lakše ozlijedio.

Protiv muškarca je zbog kaznenog djela napada na službenu osobu, podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Temeljem prijedloga nadležnog državnog odvjetnika sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu mu je odredila istražni zatvor u trajanju do mjesec dana te je potom odveden u varaždinski zatvor.

Zbog narušavanja javnog reda i mira te puštanja glasne glazbe će se podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

foto ilustracija
sjever.hr/medjimurska-policija.gov.hr

16.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.