Now Reading:
Nakon poraza Vatrenih, nova loša vijest za izbornika: ozlijeđen još jedan važan igrač – Dalić: Latvija je za nas „biti ili ne biti”
Full Article 2 minutes read

Nakon poraza Vatrenih, nova loša vijest za izbornika: ozlijeđen još jedan važan igrač – Dalić: Latvija je za nas „biti ili ne biti”

Iza hrvatske nogometne reprezentacije porazi su od Turske 1:0 i od Walesa 2:1 kojima si je maksimalno zakomplicirala situaciju u borbi za plasman na EURO 2024.

Nakon ovakvih dvaju ishoda, Vatreni više ne ovise samo o sebi u borbi za plasman na Euro, a u cijeloj priči pojavila se još jedna loša vijest. Naime, u 2:1 porazu Hrvatske od Walesa u Cardiffu ozlijedio se novi važan kotačić “kockastih“, a riječ je o Marcelu Brozoviću, pišu Sportske novosti.

Hrvatski veznjak je izašao sa stadiona u Cardiffu vidno šepajući, vukao je lijevu nogu. Iako još nije poznato točno o čemu se radi, vjerojatno je riječ o ozljedi gležnja ili tetive.

Izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice je izjavio da je poraz Hrvatske zaslužen.

-Protivnik je bio bolji od nas. Svoje su situacije riješili. Nemamo energije, imamo problem prema naprijed. Ovo je zaista loše. Doveli smo se u tešku situaciju. Imali smo izglednu situaciju, sad ovisimo o drugima. Ostale su još dvije utakmice. Preuzimam odgovornost za ovo kao i uvijek. Htio sam da Vida donese agresivnost i to je donio. Loša utakmica, moramo se pobrinuti za ovo. Ovo je problem kad ne stvaramo šanse. Bilo je loše. Nismo bili na nivou – rekao je Dalić, a prenose Sportske novosti.

Dodao je da ga ljuti što je Hrvatska ušla u ovakvu situaciju.

-Mi ne možemo ništa napraviti bez drame. Mi sad imamo Latviju u gostima, moramo to shvatiti ozbiljno. To je za nas sada biti ili ne biti – zaključio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

sjever.hr/sportske.jutarnji.hr
16.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.