Now Reading:
UOČI VIROVITICE Mikičić: Moramo posebno zapeti, biti na visini zadatka za pobjedu!
Full Article 2 minutes read

UOČI VIROVITICE Mikičić: Moramo posebno zapeti, biti na visini zadatka za pobjedu!

U posljednjoj utakmici prvog kruga, Varteks će u subotu ugostiti Viroviticu. Utakmica se igra na stadionu Slobode, s početkom u 15:30 sati, a u klubu pozivaju sve da se odazovu na ovaj susret i daju podršku Bumbarima da stignu do nova tri boda.

Varteks se trenutno nalazi na 4. mjestu 3. NL Sjever, Pitomača bježi dva boda, Rudar četiri. U subotu će na kontra strani stajati ‘fenjeraš’, ekipa koja je skupila tek dva boda, ali u taboru Bumbara nema opuštanja. Stručni stožer ističe da koncentracija mora biti na najvišoj razini, naročito nakon neočekivanog poraza u Kotoribi.

Utakmicu je najavio Virovitičanin u redovima Varteksa Dorian Mikičić, koji je istaknuo da je teren jedino mjerilo snaga.

-Dosta se ekipa promijenila zadnjih godina. Znam da su na posljednjem mjestu, ali to nas nipošto ne smije prevariti. Mislim da smo bolji, ali teren je jedino mjerilo, samo tamo je bitno tko je bolji – ističe Mikičić.

Konkurencija je sve veća u ekipi, stigao je i mladi napadač Petar Havojić, a uvijek netko ispadne pa drugi upadne u prvi sastav – rekao je Mikičić, koji igra u sredini, gdje će u ovoj utakmici nedostajati kapetan Fran Kukec, koji odrađuje tri žuta kartona.

Dobra vijest je da se vraća Ivan Dolovski, koji je propustio Graničar radi ozljede, a i novopridošli Petar Havojić ima pravo nastupa. Opcija za vezni red je i Jura Kos, koji bi mogao na Kukecovu poziciju zadnjeg veznog.

-Trebamo svi biti na razini, nema kapetana, ali svi ostali su spremni. Moramo posebno zapeti, jer koga nema bez njega se može, a i moramo se iskupiti za poraz u Kotoribi – završio je Mikićić i dodao kako vjeruje u pobjedu pred domaćim navijačima.

sjever.hr
13.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.