Now Reading:
Muškarac u Našicama dobio kaznu 900 eura jer je prijetio konobarici što mu nije dala piće
Full Article 2 minutes read

Muškarac u Našicama dobio kaznu 900 eura jer je prijetio konobarici što mu nije dala piće

Muškarac u Našicama osuđen je za remećenje javnog reda i mira s napuhanih 1,04 promila te posjedovanje hrpe oružja u srpnju ove godine, a sve se odvilo u jednom ugostiteljskom objektu u večernjim satima, donosi N1 Hrvatska.

Naime, konobarica mu je odbila poslužiti piće nakon što je vidjela njegovo stanje, a on je vikao da će svi vidjeti tko je on i da će se vratiti. Navodno je vikao i na goste objekta na terasi

-Da li je cijela ekipa na okupu, čekam da jedan po jedan izađu van da ih sredim i čekam glupu konobaricu da je riješim – vikao je muškarac.

On je na javnom mjestu remetio javni red i mir, a nosio je i hladno oružje kojem je osnovna namjena napad odnosno nanošenje ozljeda, a riječ je o mačeti crne boje, dužine 74 cm i tri noža.

-Dakle, posjedovao je hladno oružje kojem je osnovna namjena napad ili nanošenje ozljeda i na javnom mjestu nosio noževe koji su pogodni za nanošenje ozljeda čime je postupio protivno odredbi Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana – pojasnila je prekršajna sutkinja.

Nakon uhićenja muškarac je priznao krivnju, a oružje odbacio ispred jedne kuće u selu. ovih dana dobio je kaznu u iznosu 900 eura te mora podmiriti 15 eura troškova prekršajnog postupka. Oružje mu je trajno oduzeto, a presuda je nepravomoćna.

foto ilustracija
sjever.hr/n1info.hr
13.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.