Now Reading:
Užas u okolici Zagreba: Dostavljač (37) dirao 14-godišnju djevojčicu i zvao nju i njezinu prijateljicu u kamion
Full Article 2 minutes read

Užas u okolici Zagreba: Dostavljač (37) dirao 14-godišnju djevojčicu i zvao nju i njezinu prijateljicu u kamion

Školarka koju je triput dirao po tijelu odmah se požalila svojim roditeljima te je dostavljač brzo priveden.

Dostavljač (37) je 8. prosinca 2022. u ranim jutarnjim satima čak u tri navrata rukama dirao po tijelu djevojčicu (14), da bi ju na kraju bez imalo srama pozvao i u svoj kamion, piše Jutarnji list. Kako smatra tužiteljstvo, cilj mu je bio zadovoljiti svoj spolni nagon.

14-godišnja djevojčica bila je u društvu prijateljice kod polica čokolada. 37-godišnjak ju je najprije pogladio po stražnjici dok je prolazio pored nje. Zatim se curica udaljila u pravcu police sa žvakaćim gumama gdje je ponovno imala bliski susret s dostavljačem. Tom ju je prilikom u prolazu rukom dirao po stražnjici, a kad je curica došla konačno do blagajne s ciljem da plati slatkiše i pobjegne od horora, 37-godišnjak je ponovno prošao kraj nje i ovoga puta ju uhvatio za bokove, dirajući je pritom po stražnjici.

Po izlasku iz trgovine djevojčica je pred sobom ponovno ugledala dostavljača koji je nju i prijateljicu, prema optužbi, pozvao u kamion. Curice su nakon toga otrčale niz ulicu, a školarka koju je triput dirao po tijelu požalila se svojim roditeljima. Dostavljač je nakon toga vrlo brzo lociran te je pokrenuta istraga nakon koje je optužen za bludnu radnju nad djetetom, točnije za spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina.

Dostavljač sve optužbe negira, navodeći da je prostor u trgovini dosta uzak, pa u vrijeme kada dostavlja robu bude dosta djece u trgovini koja neposredno prije toga dođu autobusom. Rekao je i da kada prolazi uz blagajnu i ako u redu čekaju osobe, da ih često zna rukom pomaknuti kako bi mogao proći, a to se posebice odnosi na djecu jer prema riječima dostavljača “djeca često ne čuju kad ih on zamoli da se pomaknu”,

-Tako je bilo i toga dana. Nisam nikoga dirao po stražnjici već po leđima. I ne, nisam nikoga zvao da dođe u kamion – branio se odlučno osumnjičeni muškarac, donosi Jutarnji list.

Kako Jutarnji piše, u prilog mu ne idu snimke nadzornih kamera u trgovini jer se na njima vidi kako u više navrata prolazi kraj 14-godišnjakinje koju hvata za struk i stražnjicu.

sjever.hr/jutarnji.hr
foto: ilustracija
11.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.