Now Reading:
Na sjednici Općinskog vijeća donesena Rezolucija o proglašenju Općine Gornja Stubica sigurnim mjestom za žene
Full Article 2 minutes read

Na sjednici Općinskog vijeća donesena Rezolucija o proglašenju Općine Gornja Stubica sigurnim mjestom za žene

Prošli tjedan je u prostorijama Općine Gornja Stubica održana 12. sjednica Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica na kojoj su jednoglasno donesene sve točke dnevnog reda.

Na početku sjednice svečanu prisegu položio je novi općinski vijećnik, Marijan Sviben.

Jednoglasno su donesene II. Izmjene i dopune Proračuna Općine Gornja Stubica za 2023. godinu s obrazloženjem i pripadajućim programima: II. Izmjenama i dopunama Programa građenja komunalne infrastrukture na području Općine Gornja Stubica za 2023.g, te drugim II. Izmjenama i dopunama Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Općine Gornja Stubica za 2023.g.

Isto tako jednoglasno je donesen Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Gornja Stubica za prvih šest mjeseci 2023. godine s obrazloženjem.

Razmatano je i izvješće o radu općinskog načelnika za prvih šest mjeseci 2023. godine te je donesen Zaključak o prihvaćanju navedenog izvješća.

Donesena je Odluka o III. Izmjenama i dopunama Odluke o nerazvrstanim cestama na području općine Gornja Stubica, te Rezolucija o proglašenju Općine Gornja Stubica sigurnim mjestom za žene.

Općinsko vijeće donijelo je Odluku o davanju pozitivnog mišljenja na Konačni nacrt Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do kraja 2027. godine i Konačni nacrt Akcijskog plana Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do kraja 2027. godine, kao i Zaključak o korištenju dozvoljenog prekoračenja u sklopu bankarske usluge cash poolinga.

foto:gornjastubica.hr

sjever.hr/gornjastubica.hr 18.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.