Now Reading:
I vi odlučujete! Projekti Međimurske županije u završnici borbe za titutlu najboljeg EU projekta – evo gdje glasati
Full Article 1 minutes read

I vi odlučujete! Projekti Međimurske županije u završnici borbe za titutlu najboljeg EU projekta – evo gdje glasati

Do 20. rujna Međimurke i Međimurci te svi simpatizeri Međimurske županije mogu putem portala jutarnji.hr glasati za projekte koji se u završnici bore za titulu najboljeg županijskog EU projekta.

Na listi su i projekti Međimurske županije a u finale su ušli Adrionet, Circle, ITEO – popularizacija STEM-a u Međimurju, te projekt Eco Bridge.

U završnicu izbora ušlo je 39 projekata koji se bore za titulu najboljeg županijskog EU projekta. Izbor četvrtu godinu zaredom provode Hanza Media, Hrvatska zajednica županija, portal Župan.hr i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Stručno povjerenstvo bira pobjednike u četiri kategorije: doprinos znanosti i inovacijama, doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, doprinos prekograničnoj suradnji te doprinos poduzetništvu, no svog favorita mogu birati i čitatelji navedenog portala i ovo je prilika da građani daju svoj prilog da se glas o uzletu Međimurske županije što dalje čuje.

Potražite na popisu finalista projekte iz Međimurske županije i kliknite za – Međimurje – najuspješniju hrvatsku regiju u privlačenju sredstava Europske unije.

Za najbolji EU projekt možete glasati OVDJE.

sjever.hr/medjimjurska-zupanija.hr
15.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.