Now Reading:
Spremite se na trčanje sedam tjedana, evo detalja
Full Article 2 minutes read

Spremite se na trčanje sedam tjedana, evo detalja

Športsko-rekreativno društvo BSV Ludbreg i ove godine organizira Kros ligu Ludbreg. Ova, slobodno sada već kažemo tradicionalna liga, počinje u srijedu, 13. rujna, na Otoku mladosti, a trajat će sedam tjedana, odnosno sedam kola. Namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta ta dobnim kategorijama od 16 do 60+. Djeca trče stazu duljine 1,6 kilometara, a odrasli stazu duljine 5,4 kilometara.

Startnina za odrasle iznosi 20 eura, ako se uplaćuje svih sedam kola odjednom, a 5 eura ukoliko se svako kolo plaća zasebno. Za djecu je startnina 5 eura, a uključuje svih sedam kola. Boduje se šest najboljih kola, a za svih sedam otrčanih dodjeljuje se 10 dodatnih bodova. Predprijave nisu potrebne već se trkači prijavljuju na info pultu na Otoku mladosti prije početka svakog kola- ističe članica BSV-a Marina Švegović Žnidarić i dodaje kako se posebno vesele najmlađim sudionicima.

– Apeliramo na roditelje da potaknu djecu na što više aktivnosti. Na Otoku mladosti imat ćemo i učitelje tjelesne kulture koji će voditi zagrijavanje za djecu i odraditi kratke edukacije. Naravno, kroz cijelu Kros ligu imat ćemo i neka iznenađenje tako da pozivamo sve da nam se pridruže u što većem broju- poručuje.

foto: ilustracija
sjever.hr
13.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.