Now Reading:
Mlada hrvatska nogometna reprezentacija na turniru u Međimurju, pozdravio ih župan Matija Posavec
Full Article 50 second read

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija na turniru u Međimurju, pozdravio ih župan Matija Posavec

Uoči utakmice između mlade hrvatske nogometne reprezentacije sa Saudijskom Arabijom, na stadionu u Nedelišću s hrvatskim igračima te njihovim trenerom Robertom Jarnijem, proslavljenim nogometašem porijeklom iz Međimurja, susreo se župan Međimurske županije Matija Posavec, poželjevši im sreću u sportskim susretima.

Susretu s U-18 reprezentacijom, te stručnim stožerom prisustvovali su i načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mate Kljajić i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović.

Župan Posavec je s izbornikom U-18 reprezentacije Jarnijem razgovarao o stanju i ulaganjima u nogometnu infrastrukturu u Međimurju te perspektivama međimurskog nogometa, pri čemu je Jarni ponudio i osobnu pomoć u komunikaciji s HNS-om.

Član Izvršnog odbora Nogometnog kluba Međimurje Antun Jukić proslavljenom negdašnjem reprezentativcu Robertu Jarniju uručio je karticu Prijatelj kluba.

Mlada reprezentacija Hrvatske u sklopu ovog prijateljskog međunarodnog turnira, uz utakmicu sa Saudijskom Arabijom, ogledala se i reprezentacijama Poljske i Austrije na utakmicama u Kotoribi i Čakovcu.

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
13.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.