Now Reading:
U Kotoribi pretučen i teško ozlijeđen muškarac, je li ga pretukla skupina muškaraca?
Full Article 1 minutes read

U Kotoribi pretučen i teško ozlijeđen muškarac, je li ga pretukla skupina muškaraca?

U nedjelju, 10. rujna oko 1:30 sati u Kotoribi, u Ulici kralja Tomislava, u trenutku kada se 41-godišnjak vraćao kući susreo se s nekoliko nepoznatih muškaraca. U trenutku kada je prelazio cestu spomenuti muškarci krenuli su za  njim te ga sustigli i potom izudarali rukama i nogama po glavi i tijelu.

Kada je oštećeni pokušao nazvati policiju jedan od napadača oduzeo mu je mobitel te se s ostalim napadačima udaljio s mjesta događaja.  

 
Nakon napada 41-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je u događaju teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.
Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.
           
Policija na terenu provodi izvide kao bi pronašla počinitelje. U tijeku je iskaz svjedoka, a neslužbeno doznajemo da je svemu prethodio nešto dulji boravak u obližnjem ugostiteljskom objektu. Nakon što je ugostiteljski objekt zatvoren jedno društvo je napustilo objekt i zadržalo se na terasi objekta.

Policija sada radi na utvrđivanju činjenica i je li to “ekipa” koja je pretukla 41-godišnjaka.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 11.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.