Now Reading:
Na startu 12. Kärcher Rallyja Kumrovec okupilo se više od 80 posada
Full Article 1 minutes read

Na startu 12. Kärcher Rallyja Kumrovec okupilo se više od 80 posada

Na području Muzeja Staro selo Kumrovec je u subotu je održan ceremonijalni start 12. Kärcher Rallyja Kumrovec

Ovo je međunarodno natjecanje počelo već u četvrtak, dok je u subotu na rasporedu sama završnica. Organizator je Auto klub Delta Sport iz Zagreba u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom te općinama Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela i Tuhelj. Na startu se okupilo osamdesetak posada iz Hrvatske i inozemstva, a prvoj je znak za početak vožnje na ceremonijalnom startu dao župan Željko Kolar.

– Prije svega čestitke i zahvale Auto klubu Delta Sport, koji su sa nevjerojatnim entuzijazmom i profesionalnošću ovaj rally doveli do izuzetnih visina. Želim da utrka prođe bez nesreća i pozivam gledatelje da paze na svoju sigurnost – poručio je župan Kolar te istaknuo važnu ulogu organizatora ove priredbe u dovođenju utrke svjetskog prvenstva u reliju u Hrvatsku.

Dobrodošlicu natjecateljima i posjetiteljima poželjeli su i načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt, načelnica Općine Zagorska Sela Ksenija Krivec Jurak, načelnik Općine Desinić Zvonko Škreblin, načelnik Općine Tuhelj Mladen Hercigonja, direktor rallya Željko Štefanić i predsjednik Odbora za auto sportove Hrvatskog auto i karting saveza Dragan Serden.

sjever.hr

10.9.2023.

Input your search keywords and press Enter.