Now Reading:
SJAJNA VIJEST Općini Bedekovčina odobren projekt vrijedan više od 213 tisuća eura
Full Article 50 second read

SJAJNA VIJEST Općini Bedekovčina odobren projekt vrijedan više od 213 tisuća eura

Općini Bedekovčina Ministarstvo turizma i sporta odobrilo je projekt: Izgradnja Sportskog igrališta kod Spomen doma u Lugu Poznanovečkom. Radi se o višenamjenskom sportskom igralištu za mali nogomet i odbojku.

U okviru parkovnog terena oko zgrade Spomen doma u Lugu Poznanovečkom, postoji zaravnjeni asfaltirani plato ograđen žičanom ogradom, na kojem je smješteno postojeće sportsko igralište. Opremljeno je improviziranim golovima te drvenim rasvjetnim stupovima s reflektorima i u potpunosti je neuređeno i nefunkcionalno.

Aktivnostima u projektu osigurat će se prostor za nesmetano i sigurno obavljanje sportskih aktivnosti, pa će se tako urediti postojeće igralište za mali nogomet, odnosno odbojku, postaviti gledalište, opremiti igralište rasvjetnim stupovima, golovima za mali nogomet, klupama za upotrebu sportaša i stručnog osoblja, a postavit će se i zaštitna ograda oko igrališta te urediti okoliš.

Procijenjena vrijednost projekta je 213.558,75 eura, od čega će Ministarstvo financirati projekt u iznosu od 75.079,38 eura.

a.kučić/sjever.hr/fb-općina bedekovčina
08.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.