Now Reading:
SVE JE DOGOVORENO! Brodić napušta Varaždin, pridružuje se Dinamu
Full Article 1 minutes read

SVE JE DOGOVORENO! Brodić napušta Varaždin, pridružuje se Dinamu

Nakon što je sa 17 godina napustio klub s Maksimira, Fran Brodić vrlo je blizu potpisa za aktualnog hrvatskog prvaka – GNK Dinamo.

Dinamo je pronašao napadačku opciju, ali koja će čekati svoju priliku na posudbi u Varaždinu. Kako Germanijak doznaje, Varaždin i Dinamo dogovorili su detalje transfera varaždinskog napadača koji bi uskoro trebao potpisati ugovor s Modrima te se nakon devet godina vratiti u Maksimir. Međutim, prema dogovoru klubova, Brodić bi ostao u Varaždinu do zimskog prijelaznog roka na posudbi.

Fran Brodić je nakon teškog starta u dresu Varaždina eksplodirao te je u 55 službenih nastupa zabio čak 24 gola. Posebno je impresivna njegova ovosezonska statistika – u šest utakmica zabio je isto toliko golova, jedino je igrač Osijeka Mijo Caktaš ispred njega sa sedam pogodaka, dok su napadači Livaja, Petković, Mierez, Erceg… svi iza varaždinskog topnika.

Podsjetimo, sportski direktor NK Varaždina Nikola Šafarić nedavno je na temu izlaznog transfera Brodića za SN rekao kako će “definitivno pronaći rješenje s kojim će biti zadovoljne sve strane”, a izgleda da je ova ponuda Dinama zadovoljila i klub i varaždinskog napadača.

foto: arhiva
sjever.hr/germanijak.hr/sportske.jutarnji.hr
08.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.