Now Reading:
Međimurska županija: Počele prijave za stipendije Zaklade Mikec za nadarene studente slabijeg imovinskog stanja
Full Article 1 minutes read

Međimurska županija: Počele prijave za stipendije Zaklade Mikec za nadarene studente slabijeg imovinskog stanja

U skladu sa Statutom Zaklade Mikec, raspisan je natječaj za dodjelu stipendija nadarenim studentima slabijeg imovinskog stanja s područja Međimurske županije za akademsku godinu 2023/2024.

Za prijavu na natječaj potrebno je poslati zamolbu za stipendiranje s indikacijom socijalnog/imovinskog stanja, životopis s osobnim podacima (ime/prezime, adresa, grad, OIB, tel/mob, e-mail) i brojem žiro računa (IBAN) te izjavu kandidata o ne primanju drugih stipendija u akademskoj godini 2023/2024.

Nadalje, potrebno je dostaviti i potvrde o visini dohotka i primitaka svih članova kućanstva izdanu od Porezne uprave za 2022. godinu, o upisu (za kandidate koji upisuju 1. godinu studija), kao i o upisu i prijepis ocjena sa svih godina (za kandidate na višim godinama) te preporuku općinskog načelnika/gradonačelnika ili župnika.

Prednost pred drugim kandidatima s istim uvjetima imaju prošlogodišnji stipendisti koji su u akademskoj godini 2022/2023. ostvarili prosjek ocjena 4,3 ili veći.

Prijave možete poslati poštom na adresu: Zaklada Mikec, Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb. Rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2023. godine, a svi kandidati će o odluci Zakladne uprave i rezultatu natječaja biti obaviješteni do kraja studenog ove godine.

Kontakt e-mail: zaklada@zakladamikec.hr

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
07.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.