Now Reading:
U Općini Lobor obilježen prvi dan nastave, načelnica Jembrih: „Prvašićima želim da budu hrabri, uporni i marljivi”
Full Article 2 minutes read

U Općini Lobor obilježen prvi dan nastave, načelnica Jembrih: „Prvašićima želim da budu hrabri, uporni i marljivi”

I u Općini Lobor je u ponedjeljak svečano obilježen početak nove školske godine. Tom su prigodom prvašići dočekani u Osnovnoj školi Franje Horvata Kiše u Loboru te u Područnoj školi Petrova Gora.

Dobrodošlicu im je poželjela i načelnica Općine Lobor, Ljubica Jembrih, koja im je tom prigodom podijelila i prigodne poklone ali poželjela i puno uspjeha.

-Prvašićima želim da budu hrabri, uporni i marljivi. Svim učenicima, profesorima te cijelom školskom timu puno uspjeha u radu te puno strpljenja i mudrosti u prenošenju znanja na naše najmlađe – rekla je načelnica Jembrih.

Kako je istaknula, Općina Lobor i ove godine sufinancira radne bilježnice i financira dodatni radni materijal.

-Želimo roditeljima olakšati i smanjiti financijske izdatke. Zbog toga nastavljamo sa sufinanciranje radnih bilježnica. Također, nastavljamo sa sufinanciranjem smještaja u učeničke domove kao i sufinanciranje prijevoza za srednjoškolce. Na kraju godine darujemo odnosno nagrađujemo izvrsne i odlične učenike na kraju osnovnoškolskog obrazovanja te učenike srednjih škola sa izvrsnim rezultatima na državnoj maturi – poručila je načelnica Jembrih.

Učenicima, polaznicima Područne škole Petrove Gore stigle su i dobre vijesti budući je načelnica najavila početak radova na uređenju dječjeg igrališta.

sjever.hr
05.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.