Now Reading:
LUDBREG Prvašićima podijeljena “Ludbreška slovarica” i bon za kupnju školskog pribora
Full Article 2 minutes read

LUDBREG Prvašićima podijeljena “Ludbreška slovarica” i bon za kupnju školskog pribora

Jedan od najvažnijih i najuzbudljivijih dana u životu jednog djeteta zasigurno je dan kada prvi put kreće u školu. Taj dan obilježen je i uzbuđenjem roditelja jer njihov osnovnoškolac polazi u prvi razred. U maloj školskoj dvorani Osnovne škole Ludbreg održana je priredba koju su izveli učenici viših razreda i svojim vještinama u glumi, plesu i recitiranju pokazali prvašićima što se sve u školi može naučiti.

Učiteljice su nestrpljivo čekale svoje prvašiće, njih 80, a dočekao ih je i ravnatelj škole.
– Dobrodošli u našu novouređenu školu. Danas djeca postaju učenici te tako okreću novu stranicu u svom životu. Siguran sam da je i roditeljima danas poseban dan. Svi zajedno ćemo raditi na obrazovanju naše djece. Kolegama učiteljima želim ugodnu novu školsku godinu, a vama, draga djeco, od srca želim sretan početak u ovoj školskoj godini te da vam ostane u lijepom sjećanju. Sretno!“ poručio je ravnatelj Osnovne škole Ludbreg Tihomir Horvat.

Uz ravnatelja, djecu i roditelje je pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Darko Jagić te im također zaželio dobrodošlicu.

– Draga djeco, dragi roditelji, dragi učitelji želim vam svima veseo i radostan početak nove školske godine. Vama prvašićima posebno želim da vam prvi dan škole ostane u najljepšem sjećanju, upoznajte nove prijatelje i svoje učitelje koji će vas mnogo toga naučiti. Uz sve obaveze, nemojte se prestati družiti i igrati, budite veseli i znatiželjni i dobri prijatelji drugima. Sretno u novoj školskoj godini – 

Predsjednik Gradskog vijeća g. Darko Jagić uz čestitke je, podijelio prvašićima „Ludbrešku slovaricu“, a svaki učenik Osnovne škole Ludbreg dobio je i bon od 20 € za kupnju školskog pribora.

sjever.hr

04.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.