Now Reading:
Kumrovčani posjetili Sjevernu Makedoniju: Potpisan sporazum o bratimljenu s Općinom Berovo, udruge nastupile na Ethno festivalu
Full Article 50 second read

Kumrovčani posjetili Sjevernu Makedoniju: Potpisan sporazum o bratimljenu s Općinom Berovo, udruge nastupile na Ethno festivalu

Delegacija Općine Kumrovec na čelu s načelnikom Robertom Šplajtom službeno je posjetila Općinu Berovo u Sjevernoj Makedoniji. Prisutni su bili i predstavnici kumrovečkih udruga, OPG-ova i institucija, učenici glazbene škole Pregrada – područni ured Kumrovec i učenici Osnovne škole Josipa Broza Kumrovec, Etno udruga “Zipka” i Vokalna skupina KUD-a Zlatko Baloković Krapinske Toplice.

Načelnik Općine Kumrovec s delegacijom na radnom sastanku je potpisao Sporazum o bratimljenju između Općine Kumrovec i Općine Berovo.

Nakon potpisivanja službenog Sporazuma o bratimljenju, delegacija je posjetila i vatrogasnu postrojbu, a tamo su vatrogasci razmijenili dobre prakse i poklone DVD-a Kumrovec, Zagorske javne vatrogasne postrojbe i intervencijska odjela koja su poklon PGD-a Bistrica ob Sotli.

Etno udruga “Zipka”, Vokalna skupina KUD-a Zlatko Baloković Krapinske Toplice, učenici glazbene škole Pregrada – područni ured Kumrovec i učenici OŠ Josipa Broza Kumrovec nastupali su na Ethno festivalu u Berovu.

sjever.hr 02.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.