Now Reading:
Projekt Doma zdravlja Varaždinske županije “Zdravi zubi za sve” stiže u Ludbreg
Full Article 2 minutes read

Projekt Doma zdravlja Varaždinske županije “Zdravi zubi za sve” stiže u Ludbreg

Dom zdravlja Varaždinske županije, kao vodeći partner, u suradnji s projektnim partnerom Varaždinskom županijom, provodi projekt „Zdravi zubi za sve – promocija oralnog zdravlja u Varaždinskoj županiji”.

Cilj projekta je promocijom oralnog zdravlja i zdravih navika povećati osviještenost stanovništva o važnosti oralne higijene i pridonijeti prevenciji zubnih bolesti u Varaždinskoj županiji.

Projektne aktivnosti uključuju radionice za školsku i vrtićku djecu, za roditelje malodobne djece te radionice za osobe starije dobi, predavanja za trudnice i za javnost.

Nakon već dosada niza održanih radionica te predstavljanja projekta javnosti slijedeće će biti u petak, 01. rujna, u Ludbregu.

-Predstavljanje projekta „Zdravi zubi za sve- Promocija oralnog zdravlja u Varaždinskoj županiji“ u sklopu „Dana ludbreške Svete Nedjelje“ te radionica za djecu i odrasle održati će se 01. rujna 2023. godine u Ludbregu na Trgu svetog Trojstva od 10:00 do 13:00 sati – stoji u pozivu Doma zdravlja Varaždinske županije.

Iz Doma zdravlja poručuju kako je cilj radionica obratiti se pučanstvu van ordinacija u jednoj opuštenijoj situaciji posebice kada su u pitanju najmlađi. Uz predstavnike Doma zdravlja na predstavljanju projekta i radionici biti će i predstavnici Varaždinske županije te Grada Ludbrega.

sjever.hr
31.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.