Now Reading:
PRESTRAŠNO: Vrebala maloljetne blizance i silovala ih, prijeti joj 30 godina zatvora
Full Article 2 minutes read

PRESTRAŠNO: Vrebala maloljetne blizance i silovala ih, prijeti joj 30 godina zatvora

Policija je u Chesapeakeu u Virginiji optužila 37-godišnju Ashleigh Watts da je vrebala 15-godišnje susjede koja su dolazila kod nje pušiti marihuanu, prenosi 24sata.hr.  

Prije šest mjeseci dobili su anonimnu prijavu da je Ashleigh u vezi s 15-godišnjim dječakom kojeg traže, ali i da je vrebala njegovog brata blizanca kojeg je također zlostavljala.

Policija joj je pregledala kuću i na iznenađenje svih, jedan policajac je podigao madrac u spavaćoj sobi i ispod pronašao odbjeglog dječaka. Imao je samo bokserice na sebi.

Policija ju je uhitila, a nakon istrage optužili su je za silovanje maloljetnika. Ispostavilo se da su dječaci s kojima je spavala živjeli prekoputa i igrali su se s njezinim sinom koji je iste dobi i često su dolazili kod nje doma.

Roditelji silovanih dječaka rekli su policiji da su puštali djecu u dom Wattsovih jer su mislili da se igra s njihovim sinom.

Dječak je priznao policiji da ga je Ashleigh redovito zvala kod sebe da puše marihuanu, a jedanput mu je dala i gaćice. Priznao je i da ga je neprikladno dodirivala.

Ashleigh prijeti i do 30 godina zatvora.

sjever.hr/24sata.hr 31.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.