Now Reading:
Koprivničko – križevačka županija i ŽUC osigurali sigurnosne trokute za 928 učenika prvih razreda
Full Article 1 minutes read

Koprivničko – križevačka županija i ŽUC osigurali sigurnosne trokute za 928 učenika prvih razreda

Župan Koprivničko – križevačke županije Darko Koren sa suradnicima održao je sastanak s ravnateljima osnovnoškolskih ustanova s područja uoči početka nove školske godine.

Ravnateljima su tom prilikom tradicionalno uručeni sigurnosni trokuti za učenike prvih razreda, koje su osigurali Županija i Županijska uprava za ceste KCKŽ, kako bi na putu do škole bili što vidljivi u prometu, a tako i sigurniji.

Župan je zahvalio ravnateljima na odličnoj suradnji po svim pitanjima te izrazio zadovoljstvo nikad većim investicijama u sektoru obrazovanja. Dodao je kako nova školska godina svaki put pred nas stavlja nove izazove, istaknuvši kako ove godine imamo 928 učenika prvih razreda osnovnih škola, što je za 29 manje nego prošle godine.

Nakon što je župan podijelio prsluke, uslijedio je radni dio sastanka s ravnateljima županijskih osnovnih škola na kojemu se raspravljalo o temama pomoćnika u nastavi, pripremama za proračun za sljedeću godinu, školskim kuhinjama i ostalim aktualnostima vezanima uz početak nove školske godine.

sjever.hr 31.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.