Now Reading:
Održano 27. gradsko natjecanje Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice! “Budućnost vatrogastva u Varaždinskim Toplicama je u sigurnim rukama”
Full Article 2 minutes read

Održano 27. gradsko natjecanje Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice! “Budućnost vatrogastva u Varaždinskim Toplicama je u sigurnim rukama”

Uspješno je održano 27. gradsko natjecanje Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice!

Na već tradicionalnom Gradskom natjecanju Varaždinskih Toplica sudjelovale su ukupno 23 ekipe, a ekipe su činile pomladak, mladež i odrasli.

Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković istaknula je značaj Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice.

-Naši vatrogasci predstavljaju prvu liniju obrane u situacijama opasnosti i kriznih trenutaka. Njihova hrabrost, predanost i stručnost su neizmjerne vrijednosti koje osiguravaju sigurnost naših građana – rekla je gradonačelnica Ratković.

Gradonačelnica je uvjerena kako je budućnost vatrogastva u Varaždinskim Toplicama u sigurnim rukama.

-Ne smijemo zaboraviti da vatrogastvo nije samo odgovornost odraslih, već i prilika da oblikujemo buduće generacije osviještenih i odgovornih pojedinaca. Međutim, s obzirom na prikazanu strast i entuzijazam tijekom cijelog ovog natjecanja, vjerujem da je budućnost vatrogastva u Varaždinskim Toplicama u sigurnim rukama – poručila je Ratković.

Predsjednik VZG Varaždinske Toplice Ivica Bartolec izrazio je zadovoljstvo što su se sva Dobrovoljna vatrogasna društva iz Zajednice okupila i odmjerila snage.

-Zahvaljujem se svim sudionicima koji su prisustvovali, a sudjelovali su svi naši DVD-i. Na natjecanju imamo i dvije ekipe, DVD Varaždinske Toplice mladež ženska i DVD Tuhovec mladež ženska, koje su se plasirale na državno natjecanje. Ovo im je probni test prije državnog koje se odvija u Novalji sljedeći vikend – rekao je Bartolec, predsjednik Vatrogasne zajednice.

U kategoriji djeca muška (6-12 godina) najbolji je bio DVD Leskovec, dok je u kategoriji djeca ženska najbolje ekipa bila DVD Tuhovec.

Na prvom mjestu u kategoriji mladež muška (12-16 godina) našla se ekipa DVD Varaždinske Toplice, dok je u kategoriji mladež ženska najbolja ekipa bila DVD Tuhovec, ispred DVD Varaždinske Toplice. Upravo ove dvije ekipe će se natjecati i na državnom prvenstvu!

U kategoriji Muški “A”, kao i u kategoriji Žene “A”, prvo mjesto osvojio je DVD Leskovec. U Kategoriji Muški “B” najbolji je bio DVD Vrtlinovec, dok je u kategoriji Žene “B” još jedno prvo mjesto osvojio DVD Leskovec.

sjever.hr
29.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.