Now Reading:
„Kup DVD-a Hrženica 2023.“ okupio više od 700 natjecatelja – evo tko su pobjednici
Full Article 1 minutes read

„Kup DVD-a Hrženica 2023.“ okupio više od 700 natjecatelja – evo tko su pobjednici

U nedjelju je održan „Kup DVD-a Hrženica 2023.“, na kojem je nastupilo više od 700 vatrogasaca svih generacija iz Varaždinske, Međimurske, Koprivničko – križevačke te Sisačko – moslavačke županije.

Riječ je o jednom od najjačih vatrogasnih natjecanja na sjeveru Hrvatske, a ujedno i završnom natjecanju Kupa Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za mladež i pomladak. 

Pobjednici Kupa DVD Hrženica su: u kategoriji pomladak – djevojčice (djeca 6 – 12 godina)  DVD Jalžabet, u kategoriji pomladak – dječaci (6 do 12 godina) DVD Hrastovljan, u kategoriji mladež – djevojke (12 – 16 godina) DVD Remetinec, u kategoriji mladež – mladići (12 – 16 godina) DVD Novi Marof, u kategoriji žene „A“ (odrasli) DVD Palinovec te u kategoriji muški „A“ (odrasli) DVD Biškupec. 

Pobjednici Kupa Vatrogasne zajednice Varaždinske županije 2023. su: u kategoriji pomladak – djevojčice je DVD Jalžabet, u kategoriji pomladak – dječaci DVD Remetinec, u kategoriji mladež – djevojke DVD Hrženica i u kategoriji mladež – mladići DVD Novi Marof. 

sjever.hr 28.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.