Now Reading:
Njemačka obitelj ostavila 17-godišnjeg sina na odmorištu autoceste A3 – nisu primijetili da ga nema u autu
Full Article 2 minutes read

Njemačka obitelj ostavila 17-godišnjeg sina na odmorištu autoceste A3 – nisu primijetili da ga nema u autu

Jučer, 26. kolovoza, oko 8:50 sati, Policijska postaja Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje primila je dojavu da je na odmorištu uz autocestu A3 u Slavonskom Brodu ostavljeno dijete. 

Obitelj ostavila mladog Nijemca 

Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. Utvrdili su da se radi o 17-godišnjaku (njemački državljanin), koji je ostao zaboravljen na odmorištu, piše Index.hr.

Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (u dobi od 51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat koji su spavali). 

Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada te u tom trenutku nije znao da je izašao i tinejdžer. 

Tinejdžer ostavio mobitel u autu 

Tinejdžer je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet. Policijski službenici su odmah s događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj. Također su pomogli tinejdžeru i prevezli istoga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt s članovima obitelji. 

Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika s ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje tinejdžer, obitelj se vratila te oko 10.50 pokupila tinejdžera. 

sjever.hr/index.hr
Foto: arhiva
27.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.