Now Reading:
ŠPANCIRFEST: Predsjednik SDP-a Peđa Grbin posjetio Špancirfest – Festival dobrih emocija
Full Article 2 minutes read

ŠPANCIRFEST: Predsjednik SDP-a Peđa Grbin posjetio Špancirfest – Festival dobrih emocija

U četvrtak je Festival dobrih emocija posjetio i predsjednik SDP Hrvatske Peđa Grbin.

Sa suradnicima i domaćinima, predsjednikom Gradske organizacije SDP-a Miroslavom Markovićem i predsjednicom Županijske organizacije SDP-a Barbarom Antolić Vupora, Grbin je špancirao ulicama Grada i nije propustio jednu od najvećih i najpopularnijih kulturno-turistička manifestacija u našoj zemlji, po kojoj je Varaždin poznat i izvan granica Hrvatske, a održava se već 25. godinu za redom.

Špancirfest je jedan prekrasan trenutak u jednom prekrasnom gradu. Prije 25 godina kada je ova priča krenula na kontinentu, gotovo na prste jedne ruke si mogao nabrojati tadašnje festivale i događanja. Danas cijela kontinentalna Hrvatska upravo po uzoru na ono što se događalo u Varaždinu je pokrenula svoja događanja – poručio je predsjednik SDP-a i dodao kako mu se najviše dojmila opuštenost samog festivala.

Marković kao domaćin SDP-a je zaželio dobrodošlicu predsjedniku SDP-a i njegovim suradnicima, a podsjetio je okupljene kako Špancirfest nudi više od 500 programa.

-Uz sve ostale goste, naš predsjednik SDP-a je također došao u naš grad, da nas vidi, da porazgovaramo, ali prije svega i da se dobro podružimo. Varaždin je grad u koji su svi dobrodošli – izjavio je Marković.

Saborska zastupnica Antolić Vupora izrazila je zadovoljstvo što je sami vrh SDP-a posjetio Špancirfest, a tom prilikom istaknula je i važnost ovog festivala.

-Festival dobrih emocija, kako nazivamo Špancirfest, nije važan samo za Varaždinsku županiju, već i za širi prostor. Više od 200 tisuća ljudi, koliko se očekuje, doista čini ovo respektabilnim festivalom. Sretni smo da možemo s takvom turističkom ponudom konkurirati čak i našem moru – izjavila je Antolić Vupora.

sjever.hr
25.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.