Now Reading:
Međimurski župan Posavec i gradonačelnica Čakovca Cividini primili mažoretkinje koje su na Svjetskom prvenstvu okitile medaljama
Full Article 50 second read

Međimurski župan Posavec i gradonačelnica Čakovca Cividini primili mažoretkinje koje su na Svjetskom prvenstvu okitile medaljama

Međimurski župan Matija Posavec i gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini primili su Čakovečke i murskosredišćanske mažoretkinje i čestitali im na osvojenim brojnim medaljama na nedavnom Svjetskom prvenstvu u mažoretskom plesu i  twirlingu, održanom u Liverpoolu.

Trenerice Čakovečkih mažoretkinja Smiljana Nedeljko, Iva Merdanović, Leona Posavec Tihana Novak sjajno su pripremile svoju ekipu te osvojile zlato i broncu. Mlađe juniorke u kategoriji Baton flag popele su se na pobjedničko postolje sa zlatnim medaljama oko vrata, a  juniorke su bile brončane u istoj kategoriji. Vrlo dobro, na peto mjesto, plasirale su se i juniorke tradicionalnim mažoretskim plesom.

Mažoretkinje Murskog Središća uspješno su pripremile trenerice Lara Podgorelec, Patricija Jambrošić i Elena David te juniorsku ekipu dovele do svjetskog srebra. I mlađe juniore, kojima je ovo bilo prvo veliko natjecanje, ostvarile su sjajan rezultat – četvrto mjesto.

Karolina Horvat, članica Čakovečkih mažoretkinja, zahvalila je gradonačelnici Cividini i županu Posavcu na kontinuiranoj podršci te s njima podijelila nekoliko impresija s velikog natjecanja.

sjever.hr 25.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.