Now Reading:
Nastavljaju se ulaganja u dječja igrališta – Općini Konjščina odobren projekt vrijedan više od 15 tisuća eura
Full Article 2 minutes read

Nastavljaju se ulaganja u dječja igrališta – Općini Konjščina odobren projekt vrijedan više od 15 tisuća eura

Nakon uspješne prijave na natječaj kojeg je objavila Lokalna akcijska grupa “Prigorje-Zagorje”, Općini Konjščina stigla je odlična vijest o odobrenju projekta.

Radi se o projektu opremanja zelene površine dječjim spravama u Jelovcu, za čiju namjenu je Općina Konjščina dobila 15.581,01 eura.

-Cilj nam je da djeca više izlaze van, da budu na svježem zraku i da se druže, stoga im želimo i omogućiti prostore na kojima se mogu neometano igrati i rekreirati. Brinemo o djeci iz svih dijelova Općine i svima želimo pružiti jednake uvjete za igru i odrastanje – poručila je načelnica Općine Konjščina, Anita Krok, koja je istaknula kako je to samo nastavak ulaganja u dječja igrališta.

-U narednim danima nas očekuje i dostava dječjih sprava za opremanje igrališta u Galovcu, na inicijativu tamošnjeg mjesnog odbora. Moram dodati i da će se, u dogovoru sa Župom svetog Dominika i sa Mjesnim odborom Donja Konjščina, dječjim spravama opremiti i prostor iza Galerije Čular, i to sredstvima iz općinskog proračuna. Nastavljamo ulagati u dječja igrališta, a sukladno našim proračunskim mogućnostima, i dalje ćemo nastavljati osiguravati uvjete za naše najmlađe, ali i za ostale stanovnike, da se bave sportom i rekreacijom – rekla je načelnica Krok.

foto: ilustracija

sjever.hr 24.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.