Now Reading:
KARLO NISI SAM – Odigran humanitarni turnir za pomoć 14-godišnjem Karlu Fegešu
Full Article 2 minutes read

KARLO NISI SAM – Odigran humanitarni turnir za pomoć 14-godišnjem Karlu Fegešu

Nogometni klub “Jedinstvo” Novo Selo na Dravi na svom je terenu bio organizator humanitarnog nogometnog turnira “Karlo nisi sam”.

Bila je to poruka upućena 14-godišnjem Karlu Fegešu, inače članu Nogometnog kluba “Međimurje” Čakovec, koji boluje od jedne vrste leukemije. Kako bi njemu i njegovim roditeljima barem malo pomogli, velik broj volontera i ljudi velikog srca okupio se u Novom Selu na Dravi. Sve pritom prikupljenje donacije usmjerene su za pomoć i liječenje mladog nogometaša.

Na turniru je nastupilo 7 ekipa – “Međimurje” Čakovec, “Sloga” Čakovec, Strahoninec, “Rudar” Mursko Središće, “Dinamo – Zelenko”, “Spartak” Mala Subotica i Petica, a u konačnici je slavila Nogometna škola “Sloga” Čakovec koja je u finalu bila bolja od predstavnika Međimurja.

Spomenimo kako je voditelj turnira bio Josip Makšadi, a uz voditelja i sam nogometni klub, velik dio posla na ovom humanom okupljanju odradili su drugi volonteri, prijatelji kluba iz Novog Sela na Dravi i Totovca, Udruga žena Novo Selo na Dravi, Vijeće MO Novo Selo na Dravi i mnogi drugi, a nesebičnost te okupljanje mještana, kao i Karla te njegovu obitelj, svojim je dolaskom podržala i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini.

Ukoliko želite pomoći Karlu, uplatu možete izvršiti na račun Udruga oboljelih od leukemije i limfoma:
HR5123400091116005263
Poziv na broj: 02 150823
Svrha: Za Karla

foto: cakovec.hr
sjever.hr/cakovec.hr
24.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.