Now Reading:
Objavio bizaran oglas u kojem traži cimericu: “Ručak da me čeka nakon posla. Ako pereš i ribaš, mogu sniziti cijenu…”
Full Article 2 minutes read

Objavio bizaran oglas u kojem traži cimericu: “Ručak da me čeka nakon posla. Ako pereš i ribaš, mogu sniziti cijenu…”

U grupi “Stjepan Radić – Sava” na Facebooku pojavio se neobičan oglas kojim student tehničkog fakulteta traži cimericu za stan na Jarunu. Stanarina iznosi 200 eura, no režije nisu uključene. Ono što privlači pažnju i što postaje neobično su zahtjevi koje postavlja u oglasu. 

Navodi kako stan nije pet ‘friendly’, ne tolerira pušenje duhana, marihuane, drogiranje. Bilo bi idealno, tvrdi ovaj student, da cimerica nije s tehničkog fakulteta jer kako navodi, “jedva sam sa sobom izdržim, ne treba mi još jedan tehničar”, piše 24sata.

Od buduće cimerice očekuje i da je kulturna, pristojna i načitana. Cajke ne podnosi – ‘ako ćeš ih puštat, ja ću puštat Thompsona’, tvrdi. 

Kaže i da jede u menzi jer mu je blizu i jeftinije, no bilo bi mu draže da cimerica zna kuhati i spremati razna jela – da ga “ručak čeka kada se vrati s posla, a ne da mora s njom ići u menzu”. 

Dodaje i da ako je uredna, pere suđe i čisti – može spustiti cijenu najma za 20 eura. 

– Još ako si uredna, znaš prati suđe, ribati pod i čistiti po stanu dok sam ja na poslu, mogu sniziti cijenu na 180€ mjesečno – navodi ovaj student u oglasu te napominje da stan ima osigurano parkirno mjesto koje se dodatno plaća. 

Brojni korisnici na Facebooku skupili su se u komentarima. 

– Mislim da se više traži buduća žena nego cimerica – piše jedna djevojka. 

– Dopeljaj ti sebi najbolje mamu da ti kuha i pegla pa si miran – dodaje korisnik.

sjever.hr/24sata
Foto: screnshoot fb
23.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.