Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija: Održan sastanak tima na projektu ‘Zdravi, aktivni i online’
Full Article 2 minutes read

Koprivničko-križevačka županija: Održan sastanak tima na projektu ‘Zdravi, aktivni i online’

U prostorima Županijske uprave održan je sastanak projektnog tima projekta „Zdravi, aktivni i online“ kojemu je prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Ana Mušlek i predstavnice Razvojne agencije PORE KKŽ – Ide Kovač Očenašek, voditeljica Odjela za razvojne projekte i Tatjana Marić Puhar, stručna suradnica za razvojne projekte.  

Čestitke na uspješnom odvijanju projektnih aktivnosti uputio je zamjenik župana Ratimir Ljubić. 

Na sastanku se razgovaralo o tekućim i nadolazećim aktivnostima u projektu, a predstavnici su prezentirali detalje iz svog područja djelovanja. Dogovoreni su i detalji oko daljnjih aktivnosti promocije zdravih navika, a koje obuhvaćaju izradu slikovnica, video spota i organizaciju edukativne tribine koja je planirana u rujnu povodom Europskog tjedna mobilnosti. 

Projektom „Zdravi, aktivni i online“, sredstvima Europskog socijalnog fonda osigurano je 31.760,54 eura, a projekt će doprinijeti povećanju znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti na području Koprivničko-križevačke županije.  

Projekt je započeo 25. svibnja 2022. godine i trajat će do 25. studenog 2023. godine. U okviru provedbe projekta provode se aktivnosti promocije zdravih navika i zdravlja. 

Razvojna agencija PORA KKŽ pruža stručnu pomoć u provedbi ovog projekta u okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“. 

sjever.hr/kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
23.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.