Now Reading:
Atraktivna zrakoplovna priredba u Varaždinu – Špancir aeropiknik: bogat letački, ali i popratni program
Full Article 2 minutes read

Atraktivna zrakoplovna priredba u Varaždinu – Špancir aeropiknik: bogat letački, ali i popratni program

Aeroklub Varaždin ovoga je vikenda na varaždinskom aerodromu ponovo organizirao atraktivnu zrakoplovnu priredbu na kojoj će nastupiti i slavni akrobatski pilot Zoltan Veres, višestruki Guinnessov svjetski rekorder.

Na ovogodišnjem aeromitingu i aeropicnicu, kojim varaždinski Aeroklub nastavlja dugu tradiciju aeromitinga koje je na varaždinskom aerodromu organizirao pokojni varaždinski pilot, legendarni Milan Šimek, posjetitelji mogu uživati u bogatom letačkom, ali i u popratnom programu.

Uz Zoltana Veresa, akrobatskog prvaka iz Mađarske, koji već više od trideset godina svojim spektakularnim letačkim programom fascinira gledatelje širom svijeta, od Europe, do Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Japana, u letačkom programu publika ima priliku na varaždinskom nebu vidjeti i školsko – borbeni zrakoplov Galeb G-2, sportski zrakoplov LIBRIS 180, školski zrakoplov L-29 Delfin te Pilatuse PC-9, ali i helikoptere MUP-a te balone na topli zrak.

Za posjetitelje će i u nedjelju varaždinski aerodrom biti otvoren od 10 sati i 30 minuta, a uz atraktivni letački program, Aeroklub Varaždin i ove je godine za posjetitelje pripremio i bogatu ugostiteljsku ponudu po popularnim cijenama.

Cijena jednodnevne ulaznice za posjetitelje je samo 8 eura, a organizatori su osigurali i besplatni parking uz varaždinski aerodrom.

sjever.hr
20.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.