Now Reading:
VIDEO Snimka suludog pretjecanja izazvala brojne reakcije, javio se i muškarac: To je moja uskoro bivša supruga!
Full Article 2 minutes read

VIDEO Snimka suludog pretjecanja izazvala brojne reakcije, javio se i muškarac: To je moja uskoro bivša supruga!

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode doista se može vidjeti i pročitati svašta, a jedna od objava izazvala je brojne komentare.

Naime, objavljena je snimka iznimno opasne vožnje koju je zabilježila kamera u vozilu kod Sinja. Na kratkoj snimci vidi se da crveni Seat preko pune crte pretječe vozilo koje snima, pri čemu je za dlaku izbjegnut sudar s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

U komentarima su brojni izrazili zabrinutost ponašanjem agresivnog vozača, piše Večernji list, a jedna je osoba istaknula da je na toj dionici ceste to česta pojava.

-Svako jutro vidim ovakvih rizičnih priticanja na ovoj dionici Kukuzovac pa sve do Butiga tj. brze ceste prema Splitu. Kamikaze na cesti – napisao je čitatelj.

No situacija se nastavila razvijati u pomalo neočekivanom smjeru. Naime, u jednom od komentara ispod objave piše:

-Je l’ može osoba koja je poslala video javiti mi se u inbox, ovo vozilo me pokušalo oboriti na motoru – napisao je muškarac.

Zabrinuti čovjek javio se redakciji Dalmacije Danas koja je podijelila njegovu molbu da se osoba koja je snimila izrazito opasnu i neodgovornu vožnju crvenog Seata javi i pošalje mu snimku jer se radi o njegovoj uskoro bivšoj supruzi s kojom je u automobilu možda bilo i njihovo maloljetno dijete.

Video sulude, opasne vožnje pogledajte OVDJE
screenshot/fb-PZN
sjever.hr/vecernji.hr
18.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.