Now Reading:
Varaždinska policija traga za neodgovornim vozačem – udario motociklista i ostavio ga da ozlijeđen leži u jarku
Full Article 50 second read

Varaždinska policija traga za neodgovornim vozačem – udario motociklista i ostavio ga da ozlijeđen leži u jarku

U utorak, 15. kolovoza oko 20 sati na državnoj cesti D-3 kod Brezničkog Huma, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, priopćila je PU varaždinska.

Zasad nepoznati vozač upravljao je nepoznatim osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba. Ulaskom u oštri desni nepregledni zavoj, vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku i udario u neregistrirani i neosigurani motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak.

Uslijed udara nepoznatog vozila, motocikl je odbačen u metalnu zaštitnu ogradu, dok je vozač motocikla odbačen udesno s kolnika u cestovni jarak. Pritom je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Nakon prouzročene prometne nesreće, vozač osobnog vozila je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke i podatke o svojem vozilu, niti pružio pomoć ozlijeđenom motociklistu.

Policijski službenici tragaju za neodgovornim vozačem. Za vrijeme trajanja očevida, do 22.40 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet.

sjever.hr
16.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.