Now Reading:
AEK pobijedio na Maksimiru, Bad Blue Boysi nisu izdržali – Dinamu rigorozna kazna?
Full Article 2 minutes read

AEK pobijedio na Maksimiru, Bad Blue Boysi nisu izdržali – Dinamu rigorozna kazna?

U prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, grčki je AEK sinoć na Maksimiru pobijedio Dinamo s 2:1, a utakmica je odigrana u iznimno specifičnim uvjetima zbog huliganskog sukoba sa smrtnim ishodom u Ateni prošlog tjedna.

Portal N1 piše da su iz Uefe ranije naglasili da će uslijediti rigorozne kazne ako se upali samo jedna baklja, a one će biti još gore ako dođe do nekog većeg incidenta. Zato su iz redova hrvatskog prvaka pozivali navijače neka pokažu kako se navija za svoj klub. Nažalost, na sjeveru su u drugom dijelu upaljene baklje.

-Pokažimo svijetu tko smo! Zadnjih nekoliko dana imamo prilike čitati razne tekstove o našem klubu i o našim navijačima…Oduvijek kao klub gajimo fer i sportsko navijanje! Na našem Maksimiru atmosfera je uvijek onakva kakva i treba biti! Pokažimo to i ovoga utorka, pokažimo svijetu kaj je Zagreb, kaj je Dinamo i kaj su Purgeri – stoji u objavi Dinama na društvenim mrežama, ali do nekih ove poruke nisu doprle.

Inače, igrači, stručni stožer i vodstvo AEK-a imali su posebnu pratnju gdje god su se kretali, a da ništa ne bi u ovako napetoj situaciji izmaknulo kontroli, brinuo je i helikopter iznad stadiona i njegove okolice.

foto: mup twitter
sjever.hr/n1info.hr
16.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.