Now Reading:
U Zagrebu opsadno stanje: Navijači AEK-a htjeli ući na Maksimir
Full Article 2 minutes read

U Zagrebu opsadno stanje: Navijači AEK-a htjeli ući na Maksimir

Zbog večerašnje utakmice grčkog AEK-a i Dinama, u Zagrebu je pravo opsadno stanje. Glavni grad Hrvatske je tijekom utorka postao najčuvaniji grad u Europi.

Sve je to zbog tučnjave Bad Blue Boysa i navijača AEK-a u Ateni, a strah o novim neredima je ipak bio prevelik pa je hrvatska policija uzela sve u svoje ruke, donosi Dnevnik.hr.

Tijekom cijelog dana jake policijske snage su u gradu, a napravljene su i brojne tajne akcije i zaustavljen je proboj čudnih osoba na zapadnu tribinu Maksimira.

Navijačima AEK-a i Dinama još je prije nereda bilo zabranjeno gostovanje i kupnja ulaznica, no neki su ipak došli do njih.

Marko Rašić, načelnik zagrebačke policije rekao je da je u suradnji s ravnateljstvom policije pojačan nadzor na granicama.

-Mi smo jučer na međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman zatekli četiri državljana Velike Britanije koji su imali uredno kupljene karte za zapadnu tribinu. U razgovoru s njima rekli su da su navijači AEK-a pa su nakon toga to demantirali. Međutim, u suradnji s Dinamom njima su karte poništene i oni su stavljeni pod nadzor policije u objektu smještaja i oni neće biti na utakmici – rekao je Rašić.

screenshot/dnevnik.hr
jever.hr/gol.dnevnik.hr
15.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.