Now Reading:
Sport, rekreacija i dobra zabava: Ne propustite Dane otvorenih vrata sportova na vodi u preloškoj Marini
Full Article 1 minutes read

Sport, rekreacija i dobra zabava: Ne propustite Dane otvorenih vrata sportova na vodi u preloškoj Marini

U organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga i Udruge sportske rekreacije „Croatian Outdoors“, Dani otvorenih vrata sportova na vodi odvijaju se u Marini Prelog u nekoliko termina tijekom ljetnih mjeseci.

Sljedeći termini su 20. kolovoza i 2. rujna – uvijek u istoj satnici, od 14 do 18 sati. Dovoljno je ponijeti opremu za kupanje, a za sigurnosne prsluke i plovila (kajak, kanu, rafting čamac, SUP) pobrinut će se udruga „Croatian Outdoors“.

Dani otvorenih vrata sportova na vodi uključeni su u projekt „Razvoj i unapređenje turističkog proizvoda – Sportovi na vodi Grada Preloga“ koji je u velikom dijelu sufinanciran iz Fonda za turistički nerazvijena područja i kontinent, odnosno Hrvatske turističke zajednice. Cilj projekta je razviti i unaprijediti turistički proizvod „Sportovi na vodi Grada Preloga“, uključiti turistički proizvod u ponudu smještajnih objekata destinacije i turističkih agencija u obliku izleta ili turističkih aranžmana, povezati pružatelje aktivnosti i destinacijske menadžment organizacije te doprinijeti gospodarskom boljitku destinacije. Projekt se fokusira i na održivost destinacije, budući da je zahvat navedenih aktivnosti u okoliš minimalan.

sjever.hr/prelog.hr
15.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.