Now Reading:
Službenici MUP-a BiH pod istragom zbog sumnje da su Nerminu Sulejmanoviću otkrili gdje mu se skriva supruga
Full Article 2 minutes read

Službenici MUP-a BiH pod istragom zbog sumnje da su Nerminu Sulejmanoviću otkrili gdje mu se skriva supruga

Više službenika MUP-a Tuzlanskog kantona trenutačno se nalazi pod istragom zbog moguće povezanosti s Nerminom Sulejmanovićem, tj. da su otkrili lokaciju ubijene. Za sada sumnjaju da je to bila jedna policijska službenica, prenosi 24 sata.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović ubio je troje ljudi – prvo svoju nevjenčanu suprugu, čije je ubojstvo uživo emitirao na društvenim mrežama, a potom još dvojicu te troje ranio. Na kraju je pred policijom počinio samoubojstvo. Grad je proglasio trodnevnu žalost.

Policiji je trebalo oko tri sata da ugase profil i maknu uznemirujuće snimke s interneta.

Sulejmanović je sa svojom nevjenčanom suprugom imao dijete te su podnijeli zahtjev za sklapanje braka. Također je bio prijavljen za nasilje u obitelji.

Mjere zabrane policija je zatražila u četvrtak, 3. kolovoza oko 19:30 sati, nakon što ju je pretukao te nakon čega je zadobila ozljede po licu i drugim dijelovima tijela. Sljedeći dan, oko 15:40 sati, Nizama je podnijela prijavu protiv ubojice te se odselila iz kuće s djetetom.

Sulejmanović joj je nastavio prijetiti, tražio ju je da se vrati kući, a prijetio je i njezinoj obitelji te prijateljicama. Iz straha od Sulejmanovićeve reakcije, nije htjela dati izjavu u PU Gradačac.

Žena (54) koja je teško ranjena u petak u Gradačcu (BiH), a na nju je pucao trostruki ubojica Nermin Sulejmanović, i dalje je u teškom stanju, liječnici se bore za njezin život u UKC-u Tuzla. Neslužbeno smo doznali da se radi o bivšoj punici Sulejmanovića koji je, osim u nju, pucao i u njezina supruga, bivšeg punca, koji se također nalazi s teškim ozljedama u tuzlanskoj bolnici.

foto: Instagram

sjever.hr/24sata.hr

14. 08. 2023.

Input your search keywords and press Enter.