Now Reading:
Na području PU krapinsko-zagorske ovog vikenda čak 9 prometnih nesreća i 4 krađe!
Full Article 2 minutes read

Na području PU krapinsko-zagorske ovog vikenda čak 9 prometnih nesreća i 4 krađe!

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirana su dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari, dva kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela krađe. Od prekršaja su izdvojena tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o obveznim osiguranjima. Zabilježeno je čak devet prometnih nesreća.

Šest prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom, a do njih je došlo u Galovcu Začretskom zbog nepropisnog mimoilaženja, u Grtovcu i Zlataru zbog neprilagođene brzine, u Krapini zbog nepropisnog uključivanja u promet, u Lugu Zabočkom zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila te u Martinišću zbog držanja vozila preblizu desnog ruba kolnika u toj prometnoj nesreći vozač koji je skrivio nesreću, upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola 1,17 promila.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Pretkovcu zbog neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

U Zaboku na A2 u nesreći do koje je došlo zbog nepropisne radnje vozilom jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Velikom Trgovišću zbog neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je teške i jedna osoba lakše tjelesne ozljede. Vozač koji je skrivio tu nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 0,55 promila.  

Od ostalih događaja možemo izdvojiti jedan manji požar na otvorenom prostoru do kojeg je došlo na oranici u Zlatar Bistrici, nema ozlijeđenih osoba, te jedan nesretni slučaj do kojeg je došlo u Žutnici gdje je prilikom izvlačenja drva iz šume došlo do slijetanja traktora u jarak prilikom čega je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

foto: ilustracija

sjever.hr/krapinsko-zagorska-policija.gov.hr

14. 08. 2023.

Input your search keywords and press Enter.