Now Reading:
Uskoro počinje ZGodionica: 17 dana zabave kroz učenje i igru za najmlađe prije početka škole
Full Article 2 minutes read

Uskoro počinje ZGodionica: 17 dana zabave kroz učenje i igru za najmlađe prije početka škole

Nakon ljetnog odmora i prije povratka u školske klupe, za najmlađe Zagrepčane uskoro počinje još jedna ZGodionica, dječji festival koji će od 25. kolovoza na jezeru Bundek ponuditi niz kreativnih, umjetničkih, sportskih, znanstvenih i brojnih drugih potpuno besplatnih aktivnosti.

Ovaj dječji festival donosi 17 dana učenja kroz igru i igre kroz učenje. To ZGodionicu čini jedinim takvim festivalom u Zagrebu, a sve se održava na veselim prostranim livadama južne strane jezera. Ugostit će zagrebačke sportske klubove i udruge, a animatori festivala punom parom pripremaju nove igre i turnire. Klince će razveseliti i nova scenografija, a dočekat će ih i kuhinja za male chefove, mini lutkarsko kazalište, velika ljuljačka i još poneka iznenađenja, piše ZagrebInfo.

Magična zvijezda, mali detektivi, inženjerski izazovi za male arhitekte, fantastični dinosauri u pijesku, čudesni baloni – sve su to znanstvene radionice koje su organizirane za djecu, a također će moći naučiti abecedu na zabavan način.

Organizirane su i kreativne eko-radionice na kojima će se izrađivati novi predmeti od recikliranih materijala, te različite dramske radionice. ZGodionica ne bi bila to što jest i bez kazališnih predstava Ivice i Viktora iz Šarenog svijeta, Harry Potter radionica, izrade čarobnih štapića, slikanja na pjeni za brijanje i mlijeku, plesa na svili, radionice hip hopa & break dancea, sadnje bilja, face paintinga te najljepših priča za laku noć o kojima se brinu tete pričalice iz udruge Smiješak za sve.

Radno vrijeme festivala bit će radnim danom od 16 do 23 sata te od 10 do 23 sata subotom i nedjeljom. Ulaz na festival, kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima je besplatno, a sami festival traje do 10. rujna.

foto: fb zgodionica
sjever.hr/zagrebinfo.hr
13.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.