Now Reading:
Spektakularan doček Mažoretkinja Murskog Središća: Sa svjetskog prvenstva u Liverpoolu vratile se s izvanrednim rezultatima
Full Article 1 minutes read

Spektakularan doček Mažoretkinja Murskog Središća: Sa svjetskog prvenstva u Liverpoolu vratile se s izvanrednim rezultatima

Mažoretkinje Murskog Središća, ekipa mlađih juniorki osvojila je odlično drugo mjesto, a juniorke visoko 4. mjesto na svjetskom prvenstvu u Liverpoolu.

Oduševljeni mještani, roditelji i predstavnici Grada Mursko Središće dočekali su svoje heroine ispred gradske uprave Grada Mursko Središće u subotu, 12. kolovoza već blizu ponoći.

Kratkom audio porukom od srca im je čestitao i zahvalio gradonačelnik Dražen Srpak, koji se trenutno nalazi na godišnjem odmoru, a u ime grada ih je dočekao ravnatelj Centra za kulturu „Rudar“, Zoran Turk.

S više se strana moglo čuti koliko su ponosni mještani Murskog Središća i koliko su zahvalni što su cure tako uspješno predstavile mali grad u velikom Liverpoolu, čime su zasigurno postale najbolje ambasadorice najsjevernijeg grada, grada rudara.

Boje Murskog Središća, Međimurja i Hrvatske u Liverpoolu branile su Eva Varga, Lana Trstenjak, Gita Podgorelec, Marija Hatlek, Zala Bedić, Valentina Turk, Ena Peras, Rea Lajtman, Veronika Mavrek, Lara Munđar, Viktoria Slamek, Jana Hren s trenericama Larom Podgorelec, Patricijom Jambrošić i Elenom David.

sjever.hr/mursko-sredisce.hr
Foto: mursko-sredisce.hr
13.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.