Now Reading:
VOZAČI OPREZ – Zbog radova, uvodi se posebna regulacija prometa u Krapini!
Full Article 1 minutes read

VOZAČI OPREZ – Zbog radova, uvodi se posebna regulacija prometa u Krapini!

Za potrebe izvođenja građevinskih radova rekonstrukcije prometnice od dana 16. kolovoza 2023. godine (srijeda) uvodi se privremena regulacija prometa u Ulici Mirka Crkvenca u Krapini i to na dionici od ulaza na donje parkiralište do spoja sa Zagrebačkom cestom, u ukupnoj duljini cca 200 m.

Privremena regulacija prometa obuhvaća slijedeće: naizmjenično propuštanje vozila jednom prometnom trakom uz ručnu regulaciju i prema potrebi regulaciju semaforima, povremeno zatvaranje predmetne dionice na kraće razdoblje (dan-dva), u direktnoj ovisnosti o vremenskim uvjetima i dinamici izvođenja, a predviđeno vrijeme privremene regulacije je od 16.08.2023. do 04.09.2023.

Za potrebe izvođenja građevinskih radova rekonstrukcije prometnice dana 18. kolovoza 2023. godine (petak) zatvara se za sav promet slijedeće: dionica Trga Stjepana Radića u Krapini i to od raskrižja sa Ulicom dr. Ljudevita Gaja (kod kućnog broja 40) do spoja sa Šetalištem hrvatskog narodnog preporoda, u ukupnoj duljini cca 100 metara (odvojak prema mostu kod tvrtke Pekom d.o.o. i ulaz na parkiralište na Trgu dr. Mirka Dražena Grmeka).

foto: arhiva
sjever.hr/krapina.hr
12.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.