Now Reading:
PITALI STE, DOZNALI SMO Evo kako se prijaviti za let balonom iznad Preloga!
Full Article 2 minutes read

PITALI STE, DOZNALI SMO Evo kako se prijaviti za let balonom iznad Preloga!

Najava Festivala balona na vrući zrak u Prelogu izazvala je ogroman interes čitatelja portala Sjever.hr, što i ne čudi, s obzirom na to da u takvom događanju nemamo priliku uživati svaki dan.

Baloni na vrući zrak vraćaju se u Međimurje! Ne propustite drugi Festival balona u Prelogu, uz koncerte, gastro kutak, sadržaje za djecu…

Mnogi su nam se obratili s upitima kako rezervirati let, a mi smo se obratili organizatorima – Balon klubu Zagreb i dobili informacije.

Kako smo doznali, lani je bio „užasno velik interes za let balonom”. Prijavilo se mnogo više ljudi nego što je bilo u planu, pa je bilo problema – u tri dana u pet su navrata organizirani letovi za posjetitelje i jedva su uspjeli podići sve zainteresirane. Interesantan je podatak da se u samo dvije i pol minute prijavilo 600-tinjak ljudi.

Stoga su ove godine odlučili organizirati nagradnu igru, odnosno natječaj, a sve će pojedinosti biti objavljene na Facebook stranici Festival balona na vrući zrak u Prelogu, dva tjedna uoči događanja.

Iz Balon kluba Zagreb poručuju i da se za letove balonima možete javiti na info@baloni.hr i www.baloni.hr to ne samo za let iznad Preloga, već i za druga mjesta diljem Međimurja i Zagorja.

Ako i ne uspijete rezervirati svoj let, dođite svakako na Festival balona na vrući zrak u Prelogu i uživajte u događaju i druženju jer će, sigurni smo, biti prekrasno, budući da je organiziran niz zanimljivih i zabavnih sadržaja”, poručuju iz Balon kluba Zagreb.

Pa podsjetimo:

Po drugi put, Prelog će „ugostiti” balone na vrući zrak, a ovoga je puta najavljen dolazak čak 22 ekipe balonaša s raznih strana svijeta – od Engleske, do Litve i Poljske.
Festival balona na vrući zrak Prelog održavat će se od 1. do 3. rujna na prostoru preloške Marine, s letačkim aktivnostima koje će početi i nekoliko dana ranije.
Posjetitelje očekuju i koncerti Vesne Pisarović i Nene Belana, radionice, letačke aktivnosti rekreativnih letjelica, aktivnosti za djecu uz Dječji klub SIMS i bogat gastro sadržaj te piknik na Marini.

U svakom slučaju, događaj koji se ne propušta – samo da posluži vrijeme!

a.kučić/sjever.hr
12.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.