Now Reading:
Pripremite koturaljke ili role i pridružite se plesu na prvoj disko večeri na kotačima u Ludregu!
Full Article 2 minutes read

Pripremite koturaljke ili role i pridružite se plesu na prvoj disko večeri na kotačima u Ludregu!

Nakon prošlotjedne odgode zbog lošeg vremena, u petak, 11. kolovoza, održat će se prva disko večer na rolama u Ludbregu. Program će biti održan na prostoru za rolanje kod atletske staze i počinje u 20.30 sati. 

-Ovo je odlična prilika da izvadite stare koturaljke ili pak nove role i pokažete nam svoje umijeće rolanja i plesanja. Mogu nam se priključiti svi, i maleni i veliki, djeca, roditelji, bake, djedovi i uživati u hitovima funky disko glazbe sa štihom 70tih i 80tih – poručuju organizatori. 

Disco večer na rolama dio je programa Aktivno ljeto u Ludbregu koji se provodi u organizaciji Turističke zajednice područja ‘Centar svijeta’, Grada Ludbrega te Fitness centra ‘Advance’, dok u programu sudjeluju i brojne ludbreške udruge. 

Ovogodišnje Ljeto u Ludbregu traje do 24. kolovoza. Kao i prijašnjih godina, posjetitelje očekuje velik broj zabavnih aktivnosti, interaktivnih programa i različiti vidovi sportskih aktivnosti. 

Svakodnevni raspored programa možete pronaći na Facebook stranicama Aktivno ljeto u Ludbregu ili Turističke zajednice područja Centar svijeta.

sjever.hr/ludbreg.hr Foto: ludbreg.hr
10.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.