Now Reading:
U Molvama održan Memorijalni turnir za poginule i umrle branitelje 
Full Article 2 minutes read

U Molvama održan Memorijalni turnir za poginule i umrle branitelje 

Povodom obilježavanja Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelje, u prostorima društvenog doma u Molvama, održan je Memorijalni turnir za poginule i umrle branitelje. 

Turnir je organizirala UHDDR Molve, a svečanom otvorenju je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić, koji je u prigodnom govoru čestitao braniteljima Dan pobjede te se zahvalio na svemu što su učinili u stvaranju Hrvatske. 

-Nikada se ne smije zaboraviti na najveću žrtvu koju su podnijeli naši branitelji, Županija će i dalje podržavati sve vaše aktivnosti i čuvati spomen na vrednote Domovinskog rata – poručio je Ljubić

Prigodnim riječima su se obratili i načelnik Općine, Zdravko Ivančan, predsjednik UHDDR Molve, Josip Dolenec, predsjednik Općinskog vijeća, Zdravko Tuba te Tatjana Mihaldinec, izaslanica ministra branitelja i potpredsjednika Vlade RH Tomislava Medveda koja je i otvorila turnir. Svečanost su nastupom oplemenile članice ženskog pjevačkog sastava i članovi tamburaškog sastava KUD-a Molve. 

Nakon službenog otvorenja održana su natjecanja u malom nogometu, visećoj kuglani, pikadu i belotu, a spomenimo kako je u sklopu susreta branitelja održana i međužupanijska likovna kolonija. 

sjever.hr/kckzz.hr Foto: kckzz.hr
06.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.