Now Reading:
Povodom Dana općine Konjščina načelnica Anita Krok ugostila majke i njihove novorođene – nagradili i osnovnoškolske odlikaše
Full Article 2 minutes read

Povodom Dana općine Konjščina načelnica Anita Krok ugostila majke i njihove novorođene – nagradili i osnovnoškolske odlikaše

Povodom Dana općine Konjščina, načelnica Anita Krok u općinskoj je zgradi ugostila majke i njihovu novorođenčad rođenu na području Općine do 1. srpnja ove godine. Majkama i njihovim bebicama načelnica je uručila prigodne poklone.

-U protekle dvije godine, uz jednokratnu novčanu naknadu za rođenje djeteta dajemo i prigodni poklon paket i onda okupimo bebe koje su rođene u zadnja tri mjeseca. Posljednji put smo to radili uoči Uskrsa i nastojimo da se ta tradicija održava za vrijeme Uskrsa, Dana općine i prije Božića – izjavila je načelnica Krok.

Također, uz obilježavanje Dana općine, u Kulturnom i turističko-informativnom centru uručene su nagrade učenicima Osnovne škole Konjščina koji su odlukom Općine nagrađeni jer su u školskoj godini 2022./2023. završili svoje osnovnoškolsko obrazovanje te u svih osam razreda postigli odličan uspjeh.

Općinsko vijeće donijelo je odluku da se nagrade i učenici koji su se posebno iskazali na polju glazbe, sporta i tehničke kulture. U kategoriji glazbe nagrađeni su učenici malog zbora Osnovne škole Konjščina, a posebno priznanje dobio je učenik Borna Brućić koji svira tamburicu. U kategoriji sporta nagrađeni su odbojkaši, mažoretkinje, rukometaši, plesači i motocross vozači.

jtukovic/sjever.hr
04.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.