Now Reading:
Nezaboravna rođendanska proslava: Mama slučajno unajmila Barbie striptizetu!
Full Article 2 minutes read

Nezaboravna rođendanska proslava: Mama slučajno unajmila Barbie striptizetu!

Jedna mama doživjela je neugodno iznenađenje nakon što je unajmila omiljenog izmišljenog lika za rođendansku zabavu svoje petogodišnje kćeri. Umjesto očekivane Barbie, koju je unajmila, na proslavu je stigla potpuno drugačiji tip animatorice, objavio je Mirror, a prenosi Večernji list.

Julia, koja je to iskustvo doživjela kao dijete, objavila je na svom TikTok profilu video u kojem je objasnila kako joj je mama, za peti rođendan, odlučila unajmiti zabavljačicu koja je izgledala kao Barbie, a da nije vidjela sliku ili u potpunosti shvatila kakav je to tip zabavljačice.

-Moji su roditelji slučajno angažirali animatoricu za odrasle za moju proslavu petog rođendana – rekla je u Julia videu.

Objasnila je da se spremala pogledati film o Barbie, pa joj je to sjećanje prošlo kroz glavu.

-Upravo sam se sjetila da sam imala rođendansku zabavu s temom Barbie kad sam imala pet godina, a mama je rekla da unajmila neku ženu koja će glumiti Barbie na mom rođendanu. Našla ju je u telefonskom imeniku – rekla je Julia.

Kada se žena pojavila, dobili su više nego što su očekivali. Bila je striptizeta, ali je, srećom, samo plesala i nije se skidala, a mala Julia ju je pratila okolo “oduševljena” jer je Barbie došla na njenu zabavu.

-Svi roditelji tamo su se jako dobro nasmijali – priznala je Julia i objasnila da je njezina mama tražila “račune” kako bi joj pomogla dokazati da se to stvarno dogodilo, ali nažalost nije ih mogla pronaći.

sjever.hr/vecernji.hr Foto: screnshoot TikTok @joolia_go0lia
04.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.