Now Reading:
Nadzorne kamere snimile pljačku više desetaka lančića u Sesvetama!
Full Article 2 minutes read

Nadzorne kamere snimile pljačku više desetaka lančića u Sesvetama!

Prema izvješću zagrebačke policije, jučer, 01. kolovoza ove godine u 16:15 sati, zabilježena je pljačka u zlatarnici Daria u Ninskoj ulici u Sesvetama. Još uvijek nepoznati počinitelj izvršio je razbojništvo nad 46-godišnjim vlasnikom i otuđio nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća eura. 

Prema izjavi vlasnika zlatarnice, Tihomira Macana-Zvonara, razbojnik je na početku djelovao kao običan kupac, pitajući ga da mu pokaže lančiće. Vlasnik je izvadio smotuljak koji je sadržavao više desetaka lančića, no razbojnik je zatražio da mu pokaže još jedan lančić. 

-Sagnuo sam se po taj lančić i razbojnik me tada zašpricao paprenim sprejem po licu. Zgrabio je smotuljak i istrčao van. Iako sam počeo gubiti vid, krenuo sam za njim. Međutim, nisam više ništa vidio tako da sam stao. Bilo je prolaznika, ali nisu ga pokušali zaustaviti. Kasnije mi je jedan prolaznik rekao da je razbojnik otišao u smjeru željezničkog kolodvora – rekao je vlasnik za Indeks.hr.

Nadzorne kamere zabilježile su cijeli tijek pljačke, što bi moglo biti od velike pomoći policiji u bržoj istragi i pronalasku počinitelja. Vlasnik zlatarnice ustupio je snimku na kojoj je vidljivo da je počinitelj tijekom pljačke bio odjeven u kariranu košulju dugih rukava i traperice, a na glavi je nosio kapu.

Video pljačke možete pogledati OVDJE.

sjever.hr/index.hr Foto: screnshoot video index.hr
02.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.