Now Reading:
Započeli radovi na rasvjeti igrališta u Gornjem Makojišću! “Ovo predstavlja važan korak u poboljšanju sportske infrastrukture”
Full Article 2 minutes read

Započeli radovi na rasvjeti igrališta u Gornjem Makojišću! “Ovo predstavlja važan korak u poboljšanju sportske infrastrukture”

Grad Novi Marof i tvrtka NOVOKOM potpisali su ugovor o izvođenju radova na rasvjeti igrališta u naselju Gornje Makojišće.

Radovi će se izvoditi na području naselja Gornje Makojišće, a početak radova započeo je odmah nakon potpisivanja ugovora. Rok za završetak radova je 20 dana od dana sklapanja.

Ovim projektom Grad Novi Marof nastoji unaprijediti kvalitetu sportskih objekata u naselju Gornje Makojišće te osigurati bolje uvjete za sportske aktivnosti i rekreaciju stanovnika. Radovi na rasvjeti igrališta pridonijet će sigurnosti i omogućiti korištenje sportskih terena i u večernjim satima.

Gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač raduje se uspješnom završetku ovog projekta koji će imati pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu, a napomenuo je kako je Grad odlučan ulagati u sportsku infrastrukturu i stvarati bolje uvjete za sportske aktivnosti građana.

-Ovo predstavlja važan korak u poboljšanju sportske infrastrukture našeg grada, a omogućuje produženo korištenje sportskih terena. Nadamo se kako će ova investicija potaknuti razvoj sportskih talenata i rekreaciju te promovirati zdrav način života među našim stanovnicima. Naša je vizija da Novi Marof bude grad u kojem se potiče sportski duh, tjelesna aktivnost i zdravlje – poručio je Jenkač.

Cijena izvođenja radova na rasvjeti igrališta u Gornjem Makojišću iznosi 20.499,74 eura.

sjever.hr
13.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.