Now Reading:
DVOJICA MALOLJETNIKA PRETUKLA MUŠKARCA (75)! Preminuo je nakon tri mjeseca
Full Article 2 minutes read

DVOJICA MALOLJETNIKA PRETUKLA MUŠKARCA (75)! Preminuo je nakon tri mjeseca

10-godišnjak i 13-godišnjak pretukli su 75-godišnjeg umirovljenika iz sela Tovariševo u blizini Bačke Palanke, 14. travnja na pravoslavni Veliki petak, a na Uskrs je pao u komu i od posljedica teških ozljeda nakon tri mjeseca preminuo, prenosi index.hr.

Zadobio je teške ozljede glave i pluća. Nakon što je bio na odjelu Neurologije u Novom Sadu, prebačen je u toplice u Melencima. Tamo su mu se pojavile komplikacije na plućima pa je hitno prevezen u bolnicu u Zrenjaninu, ali mu nije bilo spasa.

Maloljetnici su ga pričekali kada je izlazio iz prodavaonice, a pretukli su ga jer im je rekao da nema novca kojeg su od njega tražili. Mlađi ga je udario kamenom u glavu, a kada je pao tukli su ga po glavi i prsima. Kada je stigla hitna i policija, ležao je u lokvi krvi.

Mještani tvrde da je starac bio miran i povučen te nije ulazio u konflikte, a dodaju da su maloljetni počinitelji nakon toga još dvaput napali ljude u selu.

– Čekamo pismeni izvještaj nadležnih institucija jer nećemo prihvatiti da je tek tako ugašen jedan ljudski život – rekao je Dušan Jovanov, bivši direktor škole u Tovariševu.

foto: ilustracija

sjever.hr

11. 07. 2023.

Input your search keywords and press Enter.