Now Reading:
Gužve na hrvatskim cestama: Sudari na A4 i A7, kolona kod Lučkog je oko dva kilometra
Full Article 2 minutes read

Gužve na hrvatskim cestama: Sudari na A4 i A7, kolona kod Lučkog je oko dva kilometra

Gužve su na cestama diljem Hrvatske, HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Iz HAK-a javljaju kako se dogodila prometna nesreća na autocesti A4 na čvoru ZAGREB ISTOK u smjeru Goričana, vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 80 km/h. Iz HAK-a su zamolili za oprez i strpljenje, prenosi 24sata.

Osim toga, dogodila se i prometna nesreća na autocesti A7 između tunela DRAGA i čvora SV. KUZAM u smjeru mosta Krk. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Pojačan je promet na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora povremeno se vozi u kolonama uz zastoje. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) kolone su prema naplati Lučko iz smjera Buzina kolona je oko 2 km, a iz smjera čvora Zagreb istok kolona je oko 1 km, prenosi 24sata.

Povremeno tijekom dana očekuju iz HAK-a pojačan promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti posebice na dionicama autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, A6 Rijeka-Zagreb, Jadranskoj magistrali (DC8) u blizini turističkih mjesta na obali te u trajektnim lukama i pristaništima. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

sjever.hr/24sata.hr
foto: arhiva
10.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.